Na akej úrovni vedomia sa nachádzate?

Geniálnym spôsobom je v Mape vedomia prepojené rozumové pochopenie tohto sveta vibrácií a našich emócií. Pochopíte, prečo je dôležité pozitívne myslenie alebo skôr nastavenie. Negatívne myšlienky sú spojené s emóciou strachu. Mapa vedomia pomôže pochopiť emočné zmeny v reakcii na konkrétnu situáciu. Začnete si uvedomovať svoje reakcie a hlavne ich následnosť. To postupne umožní vedome riadiť svoje reakcie a tým výrazne znížiť stres. 

Ochrana osobných údajov

S radosťou Vám prinášame nové informácie na našej webstránke. Teší nás Váš záujem.

Ochranu osobných údajov berieme vážne. Je pre nás dôležité, aby Vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas Vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č.  122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobých údajov“).

Dobrovoľným vyplnením Vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Aké údaje uchovávame?

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, adresa, e-mail, telefónne číslo.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k Vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

Cookies

Používame cookies k tomu, aby sme zistili preferencie návštevníkov web stránok a vedeli na základe toho prispôsobiť našu ponuku na mieru konkrétnemu návštevníkovi. Cookies sa môžu používať k tomu, aby sme zistili, či už ste naše stránky z Vášho počítača niekedy navštívili.

Cookies sú textové súbory, ktoré uloží Váš internetový prehliadač na Váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo Vašom internetovom prehliadači.

Na čo tieto informácie používame?

Informácie, ktoré spracovávame môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:

  • Personalizovanie ponuky – Vaše informácie nám pomáhajú prispôsobiť našu ponuku Vašim individuálnym potrebám
  • Zlepšenie web stránky – pravidelne vylepšujeme našu web stránku na základe informácií a spätnej väzby, ktorú nám dávate
  • Vylepšenie zákazníckej podpory – Vaše informácie nám pomáhajú efektívne odpovedať na Vaše požiadavky a potreby
  • Na spracovanie transakcií – Vaše informácie, verejné alebo neverejné, nebudú nikdy predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám bez Vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na spracovanie platobných transakcií a doručenie tovaru.
  • Na spracovávanie výsledkov súťaží, promo akcií, ankiet a pod.
  • Na odosielanie e-mailov – e-mailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa Vašej objednávky. Taktiež na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, atď.

Ak sa budete chcieť kedykoľvek odhlásiť z odoberania e-mailov, stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v e-maili, alebo nám napíšte a my Vás odhlásime.

Ste v bezpečí

Je pre nás prvoradé, aby Vaše osobné údaje boli v bezpečí. Implementovali sme rôzne bezpečnostné systémy na ochranu údajov. S vylepšovaním technológií vylepšujeme aj tieto bezpečnostné systémy.

Aké údaje ešte uchovávame?

Počas Vašej návštevy našich stránok zaznamenávame  IP adresu, ktorú Vám pridelil Váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili našu stránku, ako dlho ste na našej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s Vašimi osobnými údajmi.

Odkazy tretích strán

Niekedy na našich stránkach odkazujeme na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na našich. Z toho dôvodu nenesieme žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. I napriek tomu je našou snahou udržať vysokú úroveň bezpečnosti. Preto, ak máte akékoľvek podozrenie na nekalé chovanie týchto tretích strán, kontaktujte nás.

Neposkytujeme Vaše údaje tretím stranám

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme Vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí nám asistujú pri vytváraní web stránok, spolupracujú na našich projektoch a obsluhujú Vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s uchovávaním vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné.

Odovzdanie Vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

Možnosť odhlásenia

Vaše osobné údaje používame k tomu, aby sme Vás mohli informovať o našich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s prijatím týchto informácií nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme Vaše údaje zablokovali.

Z odberu e-mailových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v e-maili, prípadne nám spätne napísať, že si už e-maily neprajete dostávať a my Vás odhlásime.

Zmeny v podmienkach o ochrane osobných údajov

Ak sa rozhodneme zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke.

Tieto podmienky sú platné od 1. 1. 2017

Lívia Mészárosová za Tím Študio Livia

 

Kontaktujte nás

Štúdio Livia
Od Slimák, Hálkova 725/1
831 03 Bratislava - Nové Mesto

Tel.  0905 820 376

E-mail: liviam@studiolivia.sk

Ďalšie kontaktné informácie.

Ak očakávanie nahradí VĎAČNOSŤ
a strach nahradí LÁSKA,
všetko sa môže stať a aj sa STANE!

Pomáham svojim klientom pochopiť, ako súvisí ich život a situácie so zdravotným stavom. Spoločne nájsť program na uzdravenie a udržanie ich zdravia prírodnou cestou.Učím klientov vnímať svoju intuíciu, počúvať ju a konať podľa nej.

 

Lívia Mészárosová 

Terapeut, intuitívny kouč, lektor

Lívia je pre mňa nielen liečiteľka, ale aj psychológ, spovedník, terapeut, mediátor, kouč či učiteľ v jednej osobe. Niekto, kto vám nielen pomôže utíšiť akútnu fyzickú bolesť, či iné trápenie, ale zároveň pomôže objaviť v sebe samoliečivú silu a vnútorné zdroje na uskutočnenie pozitívnych zmien v živote a vo vzťahoch. ...celý text

Mgr. Lenka Vargová Mediátorka, www.mediatorvargova.sk

Na akej úrovni vedomia sa nachádzate?

Môže sa to každú chvíľu meniť. Na ktorej úrovni chcete zostávať najdlhšie? Dá sa to naučiť a natrénovať. Stiahnite si Mapu vedomia a zamyslite sa ...

 

Tieto stránky používajú cookies.
Prehliadaním týchto stránok s používaním cookies súhlasíte.